Of maak direct een afspraak

Mantelzorgwoning Heukelum, Lingewaal

Wonen aan de Linge

Op een prachtige locatie in het buitengebied van het dorpje Heukelum is deze mantelzorgwoning geplaatst. Deze woning valt op door zijn extra brede opzet en erker uitbouw. Heukelum is een stad in de gemeente Lingewaal in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalige Zuid-Hollandse gemeente. Het is gelegen aan de zuidelijke oever van de rivier de Linge.

Ommuurd met watertjes, een parkachtige tuin, veel natuur en groenstroken ligt de woning bijna letterlijk tegen de oever van de Linge. Om er te komen kronkel je eindeloos over dijkjes en door natuurgebieden. Een prachtig stukje Nederland aan de mooie rivier de Linge.

‘Het is hier prachtig, vertelt de klant trots. We wonen hier nog niet zo heel lang en zijn nog steeds bezig met onze eigen woning en de tuin. Toch hebben we vaart achter het plaatsen van deze woning gezet. Mijn vader van 94 jaar is nog goed in conditie maar heeft wel extra zorg nodig en zo ontstond het idee om naast onze woning een royale mantelzorgwoning te plaatsen. We hadden onze schuur kunnen verbouwen maar dat kostte meer dan de bouw en het plaatsen van een compleet nieuwe woning. De gemeente was coulant met het verstrekken van de vergunningen en zo is het allemaal erg snel gegaan’.

Op de vraag hoe ze bij TOP Totaal te Kootwijkerbroek zijn terecht gekomen vertelt ze dat ze in de zoektocht naar een geschikte woning voor haar vader verschillende mantelzorgbouwers heeft bezocht. Totdat ze bij TOP Totaal aanklopte. Het was direct klaar. Er was een wederzijdse klik en met name de kwaliteit van de woningen, de klantvriendelijkheid en de persoonlijke benadering heeft ervoor gezorgd dat ze voor een TOP kozen. Vanaf dat moment verliep alles op rolletjes.

‘Ik kan  werkelijk niets verzinnen dat niet naar onze zin is gegaan. De kwaliteit is prachtig en de afwerking hoog. We konden zoveel kiezen en alles kan bij TOP Totaal. Zo wilden we graag een steen met een kleurstelling dat dicht bij de steen van ons huis kwam en dat kon zo worden geregeld. Mijn vader is erg blij. Hij zit hier werkelijk geweldig met een uitzicht dat elke dag anders is. Er komen soms reeën in de tuin om te grazen, we hebben een grote groep met ganzen die momenteel jongen hebben en mijn vader heeft een huisfazant die elke dag bedelt om voer. Daarnaast kan hij lekker rommelen in zijn eigen tuintje met zijn favorieten bloemen, de vlijtige liesjes’.

De woning is extra breed en dat valt direct op wanneer je deze binnenwandelt. Een extra uitgebouwde erker geeft de woonkamer veel licht en ruimte en een prachtig uitzicht op de tuin. Deze wordt bijna geheel omgeven door stromende beekjes waardoor veel watervogels in de tuin neerstrijken voor een rustpauze of graasmoment.

‘We zijn erg blij dat we voor TOP Totaal gekozen hebben en hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. Ook na de bouw is de nazorg prettig. Mijn vader is gelukkig hier, heerlijk met zijn eigen spulletjes in zijn eigen woning. Wat wil je nog meer. En wanneer hij gelukkig is zijn wij dat ook!’

‘We kunnen iedereen van harte een TOP-woning aanbevelen en zijn altijd bereid om referenties af te geven.

TOP mensen? Wat werken jullie hard, gaan maar door tot dat het af is! Jullie zijn geweldig en voor ons TOP!

Specificaties

  • Model: Ontario
  • Daktype: Puntdak
  • Dakafwerking: Dakpan panelen / antraciet
  • Buitenwand: Houtstructuur
  • Kozijnen: Kunststof

Lammert Haverkamp

Ruim 15 jaar zorgwoningexpert
Neem contact op

Magazine Mantelzorgwoningen

Laat u inspireren door ons magazine! Boordevol mooie foto’s, verhalen van onze klanten en informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Created by Bureau ZIGZAG